De uitlevering van de DH2 modellen is begonnen. Alle toekomstige eigenaren die een model reeds hebben besteld krijgen in de komende weken een betaalverzoek. In dit betaalverzoek staat een link die naar uw beveiligde Mijn Account pagina van onze website verwijst. Hier heeft u de keuze om uw model te betalen via iDeal of via een SEPA bankoverschrijving. Alle betalingen verlopen via onze betaalpartner Stichting Mollie Payments. Het model wordt verzonden via DHL en via een Track&Trace code die u later ontvangt kunt u de verzendstatus van uw bestelling blijven volgen.

U kunt als betaalmethode er ook voor kiezen om het model op te halen op de maandelijkse modelspoorbeurs in Houten en daar te betalen via een pinbetaling óf contant.

Alvast veel plezier gewenst met uw DH2.

NB: Orders waarin een DH2 én een DH1 model zijn bestelt, zijn gesplitst. Er wordt nu alleen een betaalverzoek gestuurd over het DH2 model, het DH1 model blijft nog in pre-order.