ICRmh nieuws
Onze ICRmh rijtuigen hebben wat vertraging opgelopen.
Eind 2022 gaan wij niet meer redden en zetten de uitleverdata nu naar het 1e kwartaal van 2023. De ICR buur-, binnen- en benelux rijtuigen volgen dan direct daarna.

Wij hebben het al bij aanvang gezegd, we zijn niet eerste met de ICR.

Vandaar dat wij nog enkele aanpassingen hebben laten doorvoeren aan onze toch al fraaie modellen.

Dat zal het wachten op deze rijtuigen zeker de moeite waard maken! Wij vragen u dus nog even geduld. Al onze rijtuigen zijn reeds voorzien van interieurverlichting (ook standaard digitaal, decoder reeds aan boord, aan te sturen) en voorzien van digitaal schakelbare sluitseinen. Als u bv een trein gaat splitsen of een lok laat omlopen kunt u de seinverlichting op de rijtuigen daarop aanpassen. Natuurlijk is ook het stuurstandrijtuig voorzien van schakelbare front- en sluitseinen. ELK rijtuig kunt u digitaal zijn eigen adres geven! Geen gewissel met wielen, onze rijtuigen zijn te verkrijgen voor wisselstroom en gelijkstroom liefhebbers.

Deze technologie is wederom van YaMoRC. En hoewel zeer belangrijk, onzichtbaar verwerkt in onze rijtuigen.

Om een juiste stam te kunnen samenstellen met ICR(mh) rijtuigen heeft u rijtuigen nodig met lange en korte daklijnen. PB Models zorgt daarvoor!

Ook rijtuigen met aan de niet roosterzijde in de wand van de bakken, 3 en 2 delige roosters boven de brede deuren. Ook daar zorgt PB model voor!

Trappen met vaste en opklaptreden. Wederom, daar zorgen wij voor!

Veel geëtste onderdelen. En niet alleen onder de rijtuigen, ook in onze rijtuigen deze fijne geëtste details. Al onze modellen zijn gespoten en drukwerk via tampondruk. Haarscherp en loepzuiver. Voor de allerbeste resultaten.

Wij verwachten u snel in 2023 de eerste kleurensamples te tonen.