PB Models is een jong en dynamisch bedrijf met veel passie voor modelspoor. Wij hebben een jarenlange ervaring met modelspoor en modeltreinen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren onze eigen modellen in de schaal 1:87. Onze modeltreinen zijn van hoogwaardige kwaliteit met veel detail en uitstekende rijeigenschappen in zowel DC, DCC, AC digitaal en full SOUND. Al onze digitale modellen zijn voorzien van ESU decoders.

ICR

De Wadloper wordt momenteel geproduceerd en de uitleverdatum staat gepland voor maart/april 2022. Vele hebben hem al in pre-order besteld en daar zijn we ontzettend blij mee! 

Tijd om een tipje van de sluier op te lichten over ons volgend project waar we nu druk mee bezig zijn en dat zijn de ICR rijtuigen. Zoals de banner al aangeeft zijn we niet de eerste met deze aankondiging maar kunnen wij u al wel vertellen dat wachten op deze rijtuigen zeker de moeite waard zal zijn! 

In de komende dagen zullen wij op onze website, Facebook pagina en de nieuwsbrief de ICR nog meer onder de aandacht brengen. 

1e teaser 

2e teaser

3e teaser