Prijsverhoging Wadloper modellen per 01 september 2022

Wij zijn blij met de vele voorbestellingen die door onze klanten voor de Wadloper zijn gedaan. Er zijn zelfs al aardig wat bestelnummers uitverkocht. Wij bedanken uiteraard iedereen voor het gestelde vertrouwen in PB Models.

Helaas hebben wij last van een Dollar die steeds duurder wordt en die in het 2e gedeelte van ons proces voor hogere productiekosten heeft gezorgd. Wij zijn daarom genoodzaakt om de prijzen van de Wadloper met 10% te verhogen.

Wij weten dat er nog mensen twijfelen en willen toch iedereen de kans bieden om de prachtige modellen van de Wadloper voor de huidige prijs te bestellen. De prijsverhoging zal dan ook pas op 1 september 2022 ingaan. Bestellingen van die datum of later zullen tegen de hogere prijs worden afgehandeld. Bestellingen voor 1 september worden tegen de huidige, goedkopere, prijs afgerekend. Voor reeds bestelde modellen veranderd natuurlijk niets.

Uiteraard blijven alle voorwaarden voor een aankoop via internet gewoon van kracht. Dus indien het model niet in orde is, kunt u het gewoon ruilen of annuleren. Wij hopen hiermee de belangen van alle Wadloper-fans goed te behartigen en ook tijdig te informeren.

De hierboven genoemde prijsverhoging is niet van toepassing op de ICR modellen.